Bij Blooms & Blossom kunt u terecht voor zowel verse als zijden boeketten. Bij ons vindt u de origineelste boeketten van hoge kwaliteit.

Onze verse bloemen

U hoort lang te kunnen genieten van de heerlijke geur en de mooie kleuren van verse bloemen. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Elke ochtend gaan wij langs veilingen om de beste kwaliteit bloemen op te halen. Maar dat niet alleen. Wij zijn één van de weinige bloemisten die een bloemenkoeling heeft. Deze koelingen zijn op veilingtemperatuur en zorgen ervoor dat de bloemen optimaal beschermd blijven. En dat merkt u! Wij geven u een 7 dagen vaasgarantie. Zo kunt u nu nog langer genieten van de mooiste bloemen.

 • Boeketten 1
  15 juni 2017
 • Boeketten 2
  15 juni 2017
 • Boeketten 3
  15 juni 2017
 • Boeketten 4
  15 juni 2017

Zijden bloemen

Bij Blooms & Blossom werken we alleen met de hoogste kwaliteit zijden bloemen. Onze zijden bloemen zijn niet van echt te onderscheiden. Alleen als u het aanraakt of als u eraan ruikt, merkt u dat het geen verse bloemen zijn.

Deze boeketten zijn ideaal voor zakelijk gebruik, omdat de bloemen lang mee gaan en geen onderhoud nodig hebben. U kunt de zijden bloemen ook huren voor bijvoorbeeld evenementen en bedrijfsfeesten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een abonnement. Dan zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsruimte altijd voorzien is van prachtige zijden bloemstukken. U kunt ervoor kiezen om de bloemen per maand, seizoen of half jaar te laten vervangen.

Kom langs in onze winkel

Plan route