Gaat u trouwen? Van harte gefeliciteerd! Dan komt er nu een spannende periode aan. Het regelen van de trouwlocatie, het kopen van uw bruidsjurk, de ringen… Maar wat ook heel belangrijk is: de bloemen! Wist u dat onze eigenaresse Colinda van Harten één van de negen bruidsspecialisten in Nederland is?

Het mooiste bruidswerk

U ziet er op uw trouwdag op uw mooist uit. Zorg ervoor dat uw bruidswerk er net zo mooi uitziet als uzelf en kom langs bij Blooms & Blossom. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken uw grote dag nog net iets mooier. Wij kunnen uw bruidsboeket maken, maar denken ook graag mee over andere bloemstukken. Op de auto, maar ook in de styling van uw trouwlocatie.

 • bruidsarrangement 1
  20 juni 2017
 • bruidsarrangement 2
  20 juni 2017
 • bruidsarrangement 3
  20 juni 2017
 • bruidsarrangement 4
  20 juni 2017

Styling van uw bruiloft

Ook kunnen wij de hele styling van uw bruiloft voor u uitvoeren. Wat dacht u van mooie bloemenbogen, bloemenzuilen en echte eyecatchers op de dinertafel? Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het voor u regelen. Ook als u accessoires zoekt voor de styling, kunt u die bij ons huren. En natuurlijk komt er alleen te staan wat u wilt. Daardoor hoeft u zich maar met één ding bezig te houden op uw dag: genieten.

Maak gerust een afspraak met ons, het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos!

“Blooms & Blossom heeft de bloemen verzorgd voor onze bruiloft. We zijn nog steeds super blij dat we voor hen gekozen hebben! We wisten zelf redelijk wat we wilden maar vonden dit lastig te verwoorden. Colinda had aan één woord genoeg om onze stijl in te kunnen schatten. Van te voren vonden we het best spannend, want sommige van de bloemen die we graag in het boeket wilden waren in september niet verkrijgbaar. Maar die spanning was totaal niet nodig. Wat een gaaf boeket is het geworden! Zelfs mooier dan we ooit zelf hadden kunnen bedenken. We hadden van te voren niet in kunnen schatten hoe belangrijk en bepalend een mooi boeket is en zijn hierdoor zó positief verrast. Maar buiten het boeket was het gehele plaatje prachtig en perfect passend met corsages, bloemen ter decoratie en zelfs een miniversie van het bruidsboeket voor ons bruidsmeisje. De persoonlijke aandacht vonden we zeer prettig en gaf ons echt het gevoel dat alles goed zou komen. Buiten het feit dat Colinda heel erg professioneel is en echt heel veel verstand heeft van bloemen, is ze ook gewoon een super fijn en lief mens om mee samen te werken. Bij ons kan Blooms & Blossom niet meer stuk!”

Thijs en Stephanie

Kom langs in onze winkel

Plan route