• Blooms en Blossom 1
  20 juni 2017
 • Blooms en Blossom 2
  20 juni 2017
 • Blooms en Blossom 3
  20 juni 2017
 • Blooms en Blossom 4
  20 juni 2017

Wij zijn anders. Wij maken de origineelste bloemstukken en kunnen de gehele styling van uw kantoor, huis en evenement op ons nemen. Daarnaast hebben wij een eigen bloemen koeling en mogen we ons gecertificeerd duurzaam bloemist noemen.

Businessbloemist regio Veenendaal en Lunteren

Wij zijn er trots op dat we ons al vanaf 2008 dé businessbloemist van regio Lunteren en Veenendaal mogen noemen. In onze winkels vindt u hoge kwaliteit bloemen. Als één van de weinige businessbloemisten in Nederland hebben wij grote bloemen koelingen die altijd op veiling temperatuur zijn. Hierdoor blijven onze bloemen beschermd en extra lang mooi.

Voor elke gelegenheid

Wij hebben bloemen voor elke gelegenheid en voor zowel particulier als zakelijk. Zo kunt u bij ons terecht voor bruidsarrangementen en rouwarrangementen, maar ook voor woonaccessoires en relatiegeschenken. U kunt zelfs uw bloemwerk door ons laten opmaken met exclusieve cadeaus zoals wijn, chocolade of een cadeaubon.

Complete styling

Ook voor de complete styling van uw bedrijfspand, huis of evenement kunt u bij ons terecht. Zo zijn wij verantwoordelijk voor de styling van veel bedrijfspanden en woningen in de omgeving van Lunteren en Veenendaal. We nemen u graag mee naar onze vertrouwde groothandels om uw ruimtes helemaal naar uw wens te stylen.

Kom langs in onze winkel

Plan route