• Bloemabonnementen 1
  21 juni 2017
 • Bloemabonnementen 2
  21 juni 2017
 • Bloemabonnementen 3
  21 juni 2017
 • Bloemabonnementen 4
  21 juni 2017

Wilt u dat uw bedrijfsruimte er altijd tip top uit ziet? Blooms & Blossom helpt u daar graag bij. Daarom bieden wij bloemabonnementen, die u geheel naar uw wensen in kunt vullen. Wilt u altijd verse bloemen bij uw entree? Of wilt u zijden bloemstukken in de directiekamer? Wij kunnen zelfs onze zijden bloemen combineren met verse bloemen.

Bloemen die passen bij het seizoen

Bij ons is heel veel mogelijk. Wij zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsruimte er altijd netjes uitziet. Omdat het uw visitekaartje is! Met bloemen die passen bij het seizoen, laat u altijd een goede indruk achter. Daarom vervangen wij onze zijden bloemstukken standaard om de drie maanden.

Jubilea en andere gelegenheden

Wilt u uw medewerkers bij elke verjaardag of jubilea verrassen met een mooi bloemstuk? Dat doet meer dan u denkt. Uw medewerkers voelen zich gewaardeerd en dat draagt bij aan zijn of haar inzet voor uw organisatie. En wat dacht u van een bos bloemen op de eerste werkdag van een medewerker? Maar ook bij andere gelegenheden als geboorte en overlijden kunnen wij passende boeketten voor u samenstellen. Vraag ernaar in onze winkels of neem contact met ons op.

Kom langs in onze winkel

Plan route