• Voor bedrijven 1
  20 juni 2017
 • Voor bedrijven 2
  20 juni 2017
 • Voor bedrijven 3
  20 juni 2017
 • Voor bedrijven 4
  20 juni 2017

Als ondernemer heeft u genoeg te doen. Daarom nemen wij de styling van uw bedrijfspand of evenement graag uit uw handen. Ook als u op zoek bent naar de mooiste relatiegeschenken helpt Blooms & Blossom om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Styling bedrijfspand

De eerste indruk is erg belangrijk. Met de juiste finishing touch geeft u uw bedrijfsruimte al een hele andere uitstraling. Een warm welkom bij de balie door een mooie vaas met bloemen, een bloemstuk in de vergaderruimte, de juiste accessoires passend bij uw huisstijl, het kan echt het verschil maken.

Wij kijken verder dan alleen bloemstukken. Ook uw meubels, lampen en de gehele styling kunt u aan ons overlaten. We nemen u graag mee naar onze groothandels om u te laten zien wat mogelijk is.

Kleuradvies

Wij weten alles over het stylen van bedrijfsruimtes en geven u graag kleuradvies. Ook werken wij nauw samen met een goede schilder, die onze unieke verfsoorten Esatto of Carte Colori deskundig voor u aan kan brengen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over het schilderwerk.

Styling evenementen

Organiseert u een evenement? En wilt u dat iedereen verbaasd is over de mooie entourage? Wij hebben een grote opslag met allerlei eyecatchers die u kunt huren voor uw evenement. Ook kunnen we prachtige evenementbloemstukken maken. We laten het graag aan u zien.

Relatiegeschenken

Wilt u uw klanten een relatiegeschenk geven? Een kerstpakket? Iets waar ze voor lange tijd iets aan hebben en wat hen verrast? Geef onze bloemstukken, eventueel gecombineerd met accessoires. U kunt het bloemwerk door ons laten opmaken met exclusieve cadeaus zoals wijn, chocolade of een cadeaubon.

Maar ook voor uw medewerkers doet een bloemetje het altijd goed. Is uw medewerker jarig of valt er iets te vieren? Of zijn er juist minder feestelijke gelegenheden, zoals ziekte of overlijden? Wij weten er een passend bloemstuk bij te maken. Natuurlijk leveren we het netjes af bij u, wij bezorgen namelijk door heel Nederland.

Kom langs in onze winkel

Plan route